PETROL DETOX PRO
Üzemanyag minőség javító, és motor élettartam javító termék
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termékkel kapcsolatos adatok
Jelen oldalunkon nincs lehetőség arra, hogy a teljeskörűen ismertessük a kutatási és fejlesztési adatokat, így csak érintőlegesen tárjuk fel ezeket, és csak a legfontosabb tesztadatokra szorítkozunk.
PETROL DETOX PRO MOTORTISZTÍTÓ ADALÉKANYAG
A Petrol Detox Pro többcélú üzemanyag adalék, amely megtisztítja a teljes üzemanyagrendszert, bele­értve a szelepeket, a szennyezett karburátorokat és az eltömődött injektorokat. Helyreállítja a teljesítményt és a megfelelő működést.
PETROL DETOX PRO TESZTEREDMÉNYEK
Jelenleg nem elérhető olyan szabványos vizsgálat, amellyel meghatározható a szennyeződéslerakódás mértéke az injektorokon. A hosszú távú üzemanyag-korrekció (angolul Long Term Fuel Trim, röviden LTFT) mérése azonban jó indikátor. Ezzel ugyanis közvetetten mérhető az injektorok lerakódásainak mértéke.
Minél magasabb az LTFT, annál több lerakódás keletkezett az injektorokon, ami az üzemanyag áramlásának csökkenéséhez és ezáltal kevésbé optimális égéshez vezet. Az LTFT megmutatja, hogy mennyi többletüzemanyag szükséges a megfelelő égés fenntartásához.
CLEAN UP TESZT
“A szennyezett injektorok hozzájárulnak a magasabb kibocsátáshoz, a teljesítménycsökkenéshez, az üzemanyagfogyasztás növekedéséhez és az irányíthatóság csökkenéséhez.”
A teszt segítségével mérhető a Grayton Petrol Detox Pro tisztító hatása.
A teszt során a motor referencia-üzemanyaggal fut több, mint 50 órát, egyórás ciklusokban. Minden ciklus végén megmérik a motorteljesítményt. A referencia-üzemanyaggal elvégzett ciklusokat követően a motor a Grayton Petrol Detox Pro Premium adalékával dúsított üzemanyaggal fut. A motor újra egyórás ciklusokban fut, amelyek
végén megmérik a motorteljesítményt. A teszteredmények azt mutatják, hogy a Grayton Petrol Detox Pro használatával szinte teljesen helyreállítható az eredeti motorteljesítmény.
„A tiszta üzemanyagrendszer hozzájárul az üzemanyag gazdaságosabb felhasználásához”
Az ECE 15 kibocsátási tesztciklust Golf FSI és Audi A3 használatával végezték el.
Megmérték a jármű üzemanyag-fogyasztását szennyezett injektorok és alap minőségű gázolaj használata mellett. Ezt követően a jármű 1000 km-t futott „tisztító” üzemmódban azonos üzemanyaggal, Grayton Petrol Detox Pro Premium hozzáadásával. A tisztító üzemmód végén a jármű üzemanyag-fogyasztásának újraértékelése meggyőző eredményre vezetett:
„A tiszta üzemanyagrendszer az autó teljesítményének kulcsa”
Az alábbi grafikonon látható előnyök a szívószelep tisztításának magas fokából és az injektor áramlásának helyreállításából erednek.

Korrózió elleni védelem petrol detox pro használata mellett

Az etanol használata a gázolajban (ami számos országban már jogszabályi követelmény) korrózióhoz kötődő problémákat okozhat az üzemanyagrendszerben. A Grayton Petrol Detox Pro Premium erős korróziógátlót tartalmaz, amely jelentősen csökkenti a korróziót az etanoltartalmú gázolajban. Németországban elvégeztek egy ASTM D665B tesztet kereskedelemben elérhető, 5% etanolt tartalmazó gázolaj használatával. Az eredmények óriási különbséget mutatnak a korrózióvédelem szintjében Grayton Petrol Detox Pro Premium használata esetén.

Shopping Basket
MENU