DIESEL DETOX PRO
Diesel üzemanyag minőség javító korrózió- és lerakódás gátló termék
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termékkel kapcsolatos adatok
Jelen oldalunkon nincs lehetőség arra, hogy a teljeskörűen ismertessük a kutatási és fejlesztési adatokat, így csak érintőlegesen tárjuk fel ezeket, és csak a legfontosabb tesztadatokra szorítkozunk.

DIESEL DETOX PRO – MOTOR TISZTÍTÓ ADALÉK

A Grayton új Diesel Treatment (TL PDT) adalékai kimagaslóan hatékonyak az injektorok tisztántartásában és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak az injektorok lerakódásainak eltávolítása és az elveszett motorteljesítmény helyreállítása terén.

ÁLTALÁNOS SZEMPONTOK
Napjaink fejlett technológiájú dízelmotorjai magas nyomásuk és alacsony tűréshatáraik miatt különösen érzékenyek a motor és az injektor lerakódásaira. A szennyezett injektorok a rajtuk áthaladó áramlás csökkenéséhez és hibás szórási mintákhoz vezetnek, ezáltal csökken a motorteljesítmény, nő az üzemanyag-fogyasztás, romlik a jármű irányíthatósága és nő a szabályozott (káros) kipufogógáz-kibocsátás. 
A Grayton Diesel Detox Pro termékével Ön az iparág vezető, egyedülálló adalékanyag termékcsomagját választja. Az új dízeladalék termékcsalád kiemelkedő tisztító és tisztántartó teljesítményét az XUD-9 (közvetett befecskendezés) és a CEC DW10 (közös nyomócsöves, azaz common rail direkt befecskendezés) hivatalos iparági normák szerinti, normál és biodízel üzemanyaggal is elvégzett motortesztek szemléltetik.
Tisztító hatás viszgálatok
A DW10 teszt során a motor referencia-üzemanyaggal fut több, mint 30 órát (30 egyórás ciklusban). Minden ciklus végén megmérik a motorteljesítményt. A referencia-üzemanyaggal elvégzett kezdő ciklusokat követően a motor Grayton Diesel Detox Pro adalékokkal dúsított üzemanyaggal fut.
A motor újra egyórás ciklusokban fut, amelyek végén megmérik a motorteljesítményt. Ezenkívül a teszt kezdetén, a referencia-üzemanyaggal elvégzett ciklusok végén és a teljes teszt végén az injektorok belső áramlási csatornáját megvizsgálják pásztázó elektronmikroszkóppal (SEM).
Az áramlási csatornák kb. 110 mikron méretűek, ez nagyjából egy emberi hajszál vastagságának felel meg.
A teszteredmények lenyűgözők! Ahogy a görbe is mutatja, a Grayton Diesel Detox Pro termékével kezelt üzemanyaggal teljesen visszanyerhető volt a teljesítmény teljes tisztítás elérése mellett. Az elektronmikroszkópos képek tanúsága szerint az adalék teljesen új szintre emeli a csatornák tisztítását. Egyáltalán nem marad lerakódás. 
Üzemanyag-gazdaságosság & motorteljesítmény terepteszt
A Grayton Diesel Detox Pro utolérhetetlen a lerakódások eltávolításában a legújabb technológiával készült injektortípusok esetén.
A Grayton adalékok kiemelkedő tisztító és tisztántartó képességét igazolják a befecskendező furatokról pásztázó elektronmikroszkóppal készített képek és az ellenőrzött iparági szabvány szerint végzett teljesítménymérés. A laboratóriumi vizsgálatok mellett közúti teszteket is végeztek könnyű-, valamint nehézgépjárművekkel. Ezek a tesztek azt mutatták, hogy az injektorok lerakódásai a „való életben” is megszűntek, ami lényegesen javította az üzemanyag-gazdaságosságot és növelte a teljesítményt.
Tisztántartó hatás
A Grayton Diesel Detox Pro tisztító hatása mellett teljesen gátolja az injektor furataiban és csatornáiban a lerakódások képződését, ezzel megaka­dályozza a teljesítmény­vesz­teséget minden motorrészben, beleértve a legújabb technológiával gyártott dízel üzemanyag-injektorokat is. A Grayton Diesel Detox Pro páratlan tisztántartó hatást biztosít. 
Biodízel-lerakódások eltávolítása
Mivel egyre nő az aggodalom a biodízellel kapcso­latban, a Grayton DW10 motor­teszten is vizsgálta a Diesel Detox Pro-t, B10 biodízel használatával. Ezek a high-tech common rail üzemanyag-befecskendező rendszerek azonban magas nyomásuk és nagyon szűk tűréshatáraik miatt jóval hajlamo­sabbak a lerakó­dás­képző­désre. 
Hatásmechanizmus biodízel esetén

A bioüzemanyag növekvő használatával – ami önmagában is növeli az üzemanyag-befecskendezők lerakódásait – együtt kiemelten fontossá teszi azt, hogy megakadályozzuk a lerakódásokat a motorban, hiszen ezáltal megelőzhetők a motorproblémák, valamint fenntartható a megfelelő működés és az üzemanyag-gazdaságosság.
Vizsgálatunk eredményei valóban azt mutatták, hogy gyorsabban képződtek lerakódások B10 üzemanyag használata esetén, különösen akkor, ha az cinket is tartalmazott. Ez megerősíti a magasabb biodízeltartalommal összefüggésbe hozott, ragadó injektortűkről szóló Franciaországban készült számos „nemhivatalos” jelentést. A legfontosabb tanulság azonban az, hogy a vizsgálat eredményei B10 üzemanyag esetén is kiváló tisztítóhatást mutatnak ezzel a termékkel, visszaállítva az eredeti injektoráramlást és motorteljesítményt.

TESZTEREDMÉNYEK ÖSSZEGZÉSE

A Grayton Diesel Detox Pro páratlan teljesítményt nyújt a dízel injektorok lerakódás-mentesítésében:

✔  Visszaállítja a motorteljesítményt annak eredeti szintjére
✔  Számottevően javítja az üzemanyag-gazdaságosságot
✔  MARADÉKTALANUL eltávolítja az injektorok lerakódásait
✔  Kiválóan megőrzi a lerakódásmentességet
✔  A legújabb iparági teszteljárásokkal széleskörűen tesztelt és bizonyított hatású
✔  Bizonyított teljesítmény terepteszt esetén
✔  Minden dízel motortípusban működik (közvetlen befecskendezés common rail rendszerrel,
forgódugattyú, közvetett befecskendezés)
✔  Kiváló teljesítményt nyújt B10 bioüzemanyagokban
✔  Csökkenti a károsanyag-kibocsátást
✔  Cetánszám- és kenőképesség-növelőt tartalmaz
✔  A lehetséges káros hatásokra széleskörűen tesztelve 

Shopping Basket
MENU